Leírás
Flavin77 Cyto rostkrém 240g
Flavin77 Rostkrémek:
A több ezer éves tradicionális gyógyászat növényei és a XXI. század nanotechnológiájának tökéletes ötvözete, legszélesebb FLAVONOID spektruma.
Flavin77 rostkrémekkel, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő antioxidáns flavonoid bevitelt.
A Flavin77 rostkrém egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kisérletek eredményeképpen sikerült azokat nano méretűre őrölni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük. Ezáltal a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni, amely a komplett emésztőrendszer hatékony működését hivatott szolgálni.
Flavin77 Cyto Rostkrém
77 féle gyümölcs, növény és gyógynövény kivonata, rostanyaga, resveratrollal, EGCG-vel és egy csipet steviával
RESVERATROL
A hosszú élet vegyülete
- A daganatsejt szaporodását, metasztázist gátló hatását, a neovaszkularizáció antiangiogenetikus hatással fejti ki.
- Javítja a sejtek inzulin érzékenységét.
EPIGALLOKATECHIN-GALLÁT (EGCG)
A zöld tea egyik legjellemzőbb polifenolja
Az E vitaminnál 4-szer a C vitaminnál 2-szer erősebbb anitoxidáns
Erős daganat gátló tulajdonság - Zsírban és vízben is oldódik
1937. október 28-án ítélte oda a svéd Karolinska Intézet Szent-Györgyi Albertnek az 1937. évi élettani és orvosi Nobel-díjat „a biológiai égési folyamatok terén tett felfedezéséért, különösen a C-vitamin, valamint a fumársav-katalízis vonatkozásában”. Szent-Györgyi az első és máig az egyetlen magyar tudós, aki a világ legnagyobb tudományos elismerését Magyarországon dolgozva, hazai eredményeiért nyerte el.
A szegedi paprikában több van, mint a citrusfélékben
Szent-Györgyi ismerte fel, hogy a szegedi pirospaprika sokkal többet tartalmaz a C-vitaminból, mint a citrusfélék. (A legenda szerint felesége paprikát adott a vacsorához, amit a professzor nem szeretett, a feleségét viszont nagyon, így a zöldséget a zsebébe dugta. Az asztaltól felkelve jutott eszébe, hogy ennek a növénynek az aszkorbinsav-tartalmát még nem vizsgálta meg. Rögvest a laboratóriumba sietett, és másnapra már tudta, hogy a szegedi paprika valóságos raktára a C-vitaminnak.) Lévén az „alapanyag” közvetlen közelükben, csakhamar egy kiló volt a birtokukban a porból, amely ekkor kapta „aszkorbinsav” (skorbutellenes anyag) elnevezését.
Összetevők:
Gyümölcsök: alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény,
narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.
Virágok: akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice.
Magvak: Angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.
Gyógyfüvek: apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.
Fűszerek: bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander, oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea.
Gyökerek: cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.
Levelek: borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.
Tárolás: 10-20°C között, felbontás után csak hűtőben, kérjük ne egyen, vagy igyon bele, külön edénybe, tartóba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget.
Tartósítószert nem tartalmaz, ezért a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet az üvegben.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.